Fodbold nyheder og gamle hjemmesider

Kalender
 

Patrick spiller på PC

Julemanden går nedenom og hjem

Advokater i den grønlandske hovedstad Nuuk bekræfter overfor dagbladet Børsen, at julemanden selskab Santa Claus of Greenland Foundation har måttet stille rensdyrene i garagen og slukke for legetøjsmaskinerne.

Den hidtidige investor Tele Greenland har efter tre år trukket sig ud julemandsforetagendet, og det betyder, at der ikke længere er penge til at dele pakker ud.

- Det er vist ikke nogen hemmelighed, at som udgangspunkt er julemandens drift en dårlig forretning, siger advokatfuldmægtig Anders Lundvig på vegne af likvidator og advokat Peter Schriver, til dagbladet Børsen.

Indtil videre fastholder Julemandens selskab dog de vigtigste aktiviteter; nemlig besvarelse af børnenes breve, salg af "Historien om Julemanden" og "Det første Juleeventyr" samt videreførelse af Julemandens hjemmeside og tilhørende julekalender.

En hård prioritering af offentlige midler førte i 2002 til, at det grønlandske hjemmestyre tog julemandsprojektet af finansloven. Siden har Tele Greenland støttet julemanden økonomisk, og håbet er nu at en ny investor melder sig.

 

[Herningvej 86] [Billeder] [Email liste] [Spændende links] [Børnesiden] [Nyheder] [Downloads]